echo karriere logo

28. august 2022echo karriere søker nye medlemmer

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter engasjerte studenter som vil bidra til å videreutvikle echo karriere og lage en spennende, engasjerende og interessant karrieredag for IT-studenter i Bergen og omegn. Er du en person som ikke er redd for å ta i et tak, lyst til å skape noe givende og ønsker å jobbe med og for studenter passer et verv i echo karriere perfekt for deg.

Hva skal du gjøre?

Har du lyst til å være ansvarlig for et av de største arrangementene på MatNat? echo karriere er en plattform for alle som studerer IT i Bergensområdet som flere hundre studenter har vært deltakere på. Dette vil være en ypperlig mulighet for deg som student å bygge relasjoner og nettverk mellom student og næringsliv. Du får bli en del av en organisasjon som har jobber tett med bedrifter for å arrangere en karrieredag. Hos oss vil du bli tatt godt imot og lært opp av erfarne studenter for den rollen du søker på, og en svært ettertraktet posisjon på CVen din. Vi ser frem til å høre fra deg!

Ledige stillinger

Roller vi har spesielt behov for:

  • Bedriftsansvarlig: Har dirtekte kontakt med bedrifter, og sørger for at bedrifter er oppdatert og informert om echo Karriere.
  • Økonomiansvarlig: Interessert i IT og økonomi? Vi trenger deg som kan ha ansvar for økonomien i echo Karriere.

Andre relevante roller:

  • PR-ansvarlig: Ansvarlig for sosiale medier og kontaktansvarlig for media.
  • Nestleder: Du har lyst til å hjelpe med å arrangere og sørge for at karrieredagen blir den beste mulig.
  • Frivilligansvarlig: Ansvarlig for rekruttering og håndtering av frivillige på karrieredagen.
  • Nest-webansvarlig: Brenner du for webutvikling? Denne rollen er for deg som vil lære og jobbe med (web)utvikling og på sikt bli webansvarlig.

Usikker på hvilken rolle du ønsker? Da kan du søke som styremedlem.

Søk

Dersom dette høres ut som noe for deg kan du sende søknaden din, skriv gjerne hvilken stilling du søker på.

SØK HER